perjantai 11. kesäkuuta 2010

Hu-huu...

Käytiin retkellä Ikeassa - peräkärryn kanssa - ja nyt mies on viettänyt pitkiä iltoja kasaten hankintoja. Olohuoneeseen hankittiin Liatorp-kirjahylly - joskin, että vitriiniovet olivat lopussa, joten ne jäivät nyt vielä puuttumaan. Saapa nähdä, missä vaiheessa ne sitten saadaan hankittua. Tuon kirjahyllyn lisäksi mukaan lähti yksi pienempi hylly, kenkäteline, kylpyhuoneeseen hyllykkö, vessaan naulakkoja yms. pientä.

Vessa on saanut hieman vaaleamman sävyn - samalla sävyllä on maalattu myös kuistin seinät eli se pinkkiväri on saanut väistyä.
Tässä on nyt se luumupuukin istutettuna.
Poikanen tykkää hiekkalaatikolla puuhailusta.
Lastenhuone on saanut tapetin. Tätä pöllö-tapettia on siis vain tällä yhdellä seinällä. Tykkään ja poikanen tuntui myös tykkäävän.

Kuulemma myös yläkerran toinen makuuhuone ehti tänään saada tapettia seiniin, joten kyllä se etenee, mutta paljon on vielä tekemättäkin ja aika vähenee.
- Alakerrassa on maalaamatta eteisen lattia - samalla värillä maalataan myös rappuset yläkertaan sitten.
- Verhotangot puuttuvat joka huoneesta.
- Yläkerran maalattavat seinät on maalaamatta ja lattiat (yläkertaan tulee muovimatto) laittamatta
- Yläkerran sähköt on myös laittamatta
Ja sitten puuttuu tuhat ja yksi pientä juttua kuten turvaportit rappusista, vaunuluiska ovelta... Niin ja toki tämä nykyinen asunto pitäisi saada tyhjäksi ja tavarat siirrettyä. Aikaa vähän reilu kaksi viikkoa. Huh, huh. Tänä viikonloppuna koitan käydä läpi omat ja lasten vaatekaapit ja laittaa poisheitettävät tai muille lahjoitettavat vaatteet kasaan. Samaten pitäisi käydä läpi lasten lelut, kirjat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti