torstai 22. huhtikuuta 2010

Ostoksilla

Tällä viikolla on kierrelty huonekalukaupoissa. Joku kaveri totesi, että se on paikalleen jäämisen (vai keski-iän?) merkki, jos huonekalut ostetaan Iskusta ja Askosta eikä Ikeasta...
Keittiöön käytiin tilaamassa pirttikalusto Askosta:
Juurikin tuollainen valkoinen, pituutta 160 cm pöydällä. Ja sitten tilattiin myös tuollainen vitriinikaappi, mikä näkyy tuon kuvan taustalla. Ja käytiin sitten myös siellä toisessa liikkeessä ja tilattiin makuuhuoneeseen vaatekaapit:
Noita tulee vanhempien makuuhuoneeseen pari kappaletta, minulle tuollainen leveämpi kuten tuossa kuvassa - tosin siinä on lisäksi myös yläkaapit, miehelle tulee kapeampi malli ilman peiliä. Liukuovellisia kuitenkin kumpikin. Lastenhuoneeseen oli tarkoitus kehitellä joku säilytysjärjestelmä huoneen matalampaan osaan, jotain lankakorien tyyppisiä yms.
Olohuoneen kirjahylly kyllä käydään ehkä hakemassa sieltä Ikeasta - oman kokemuksen mukaan Ikean huonekalut ovat kuitenkin ihan hyviä. Mutta onko kellään kokemusta Ikean sohvista? Ovatko ihan kehnoja? Haluan sellaisen sohvan, missä on kangasverhoilu ja niin, että kaikki kankaat saa tarvittaessa irti ja pesuun. Askossa oli tarjolla kolme vaihtoehtoa, mutta jotenkin se 1800 euroa sohvasta tuntui aika paljolta.

4 kommenttia:

 1. Se Askon sohva kestää kolme kertaa pidempään kuin ikean vastaava, eli on se kuitenkin halvempi... Timo

  VastaaPoista
 2. Muistatkko vielä tämän kysyisen pirttipöydän hintaa??

  VastaaPoista
 3. Hensku: ei kyllä ole mitään tarkkaa muistikuvaa. Silloin oli joku -40% tarjous tms. Sen verran halpa oli, että ei kannattanut lähteä tilaamaan vankilamyymälästä, mikä noin muuten oli mielessä.

  VastaaPoista
 4. Okei... pitääpä lähtee vaan ettiskelee, jos löytyis viel meillekkin sopiva pöytä :) :)

  VastaaPoista