sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kesän tullessa

Juuri tällä erää ei keli järin kesäiseltä tunnu, mutta jospa se tästä. Omenapuut kukkivat tänä vuonna valtavasti - tai siis meillähän on vaan yksi iso puu ja kolme pientä, mutta myös naapureiden puut olivat komeasti kukassa, joten hetken aikaa oli kyllä aika upeannäköistä täällä. Olisi ehkä pitänyt järjestää joku omenankukkapiknikki, mutta jäipä tekemättä - nyt on paras kukinta jo ohitettu. Ainakin kukinnan perusteella voisi odotella syksyllä melkoista omenasatoa. Kasvihuoneeseen istutin tällä kertaa paprikan, pari chiliä, pari tomaattia, pari kurkkua ja stevian. Viiniköynnöksistä mies siirsi toisen pois kasvihuoneesta, kun oli tuttavallaan nähnyt, miten suuriksi ne kasvavat ja tuumasi, että kaksi köynnöstä on liikaa ja siirsi toisen pois. 
Lipstikka rehottaa jo kovasti, parsastakin on tehty risotto kertaalleen. 
Niin ja se edellisessä postauksessa pohdiskeltu uusi perheenjäsen on Dyson. Naapurikunnan jättimarketissa niitä oli tarjolla pari eri mallia, toinen oli malli "allergy" ja toinen "animal" tmv. Koska meillä ei ole eläimiä - ja se oli satasen toista mallia kalliimpi - niin meille tuli tuo allergy-malli. Se taas oli melko lailla samoissa hinnoissa kuin muut vähän paremmat imurit. Hyvin tuo on imuroinut - tai hyvin olen imuroinut sillä, koska eihän se mikään robotti-imuri kuitenkaan ole. 
Tänä keväänä olen innostunut hortoilusta. Sisäinen itu-hippini on herännyt siis! Mies pyörittelee päätään kyllä, kun olen kuivannut ja purkittanut yhtä sun toista. Mutta siitä toisella kertaa enemmän. 

1 kommentti: