tiistai 23. elokuuta 2011

Maa-artisokka kukkii ja kukoistaa...

Olen onnistuneesti tappanut kesäkukat jo aika päiviä sitten (pitäisi vaan uskoa, että niitä on ihan turha laittaa, jos ei niille istutuksen jälkeen aio mitään tehdä), mutta tällä hetkellä pihalla kukkii maa-artisokka. Maa-artisokkamaan vieressä on myös yksi yksinäinen auringonkukka.
Härkäpapuja kasvaa kasvimaalla - nyt tarvisi vaan keksiä, että mitä niistä tehdään. Onko kellään mitään ideoita?
Pari viikkoa sitten teimme retken Ikean ihmemaahan. Sieltä tarttui mukaan tuollainen toimistotuolin alunen, joka on meillä sijoitettu keittiöön syöttötuolin alle. Tässä käytössä näin tämän Erikalla. Ensin koitinkin etsiä tätä keittiö tai lastetarviosastoilta, mutta Erika sitten valaisi asiaa, että tämä on toimistotuolin alunen, että sieltä osastolta löytyy.
Ikeasta tarttui matkaan myös uudet verehot makuuhuoneeseen. Taisi olla mallia "Ritva" - luulen, että edellisetkin olivat ritvat. Edelliset olivat valkoiset, nämä siniset. Olivat siis ihan valmisverhot, joita kyllä piti lyhentää melkoisesti meidän ikkunaan.
Ja samalta retkeltä keittiöön uusi lamppu (tuo taaimmainen). Olivat menneet vaihtamaan lamppumalleja eikä tuollaista ihan samanlaista enää ollutkaan myynnissä.
Miehellä alkoi tänään isäkuukausi - tai 6 viikkoinen tarkkaan ottaen. Ja kaikenlaista "pientä" hommaa on kyllä suunnitteilla. Tänään aloittelivat mun isän kanssa kellariremonttia... Ei kuulemma valmistu ihan tänään vielä. Listalla on myös terassin maalaus ja roskakatoksen rakentaminen - ainakin, voi olla että kaikkea muutakin tulee vielä mieleen...

1 kommentti:

  1. Me ostettiin tuo alunen vuosi sitten ihan lastenosastolta.

    Eikö noita etureunan pallovaloja enää saa? Mä olin haaveillut ostavani niitä pari lisää uuteen kotiin...

    VastaaPoista