sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Terassi

Viime kesänä poistetun grillikatoksen perustukset jäivät maahan ja niiden päällä pidettiin viime kesä puutarhakalusteita. Nyt mies ja pappa rakensivat pääsiäisen aikaan terassin tuon betonilaatan päälle. Ja ihan hienohan siitä tuli. Kesäkeittiövarustuskin kasvoi eilen, kun Kärkkäiseltä tarttui mukaan muurikka kaasupoltin ja pannu. Vielä ovat paketissa odottamassa käytöön ottoa. Kesäkukkia ajattelin tuohon laittaa pariin ruukkuun tai laatikkon. Viime kesänä jätin kesäkukat kokonaan laittamatta, mutta jospa tänä vuonna jotain. Lisäksi tuohon reunusta kiertämään voisi laittaa maksaruohoa tmv.
Myös pikkutöpö pääsi ulkoilemaan ja auringosta nauttimaan.

1 kommentti:

  1. Tomaatin ja kesäkurpitsan taimet (ja varmaan muutakin, tulee aina heräteostoksia) haen Lahden torilta, sieltä saa parhaat. Mun serkku on siellä myymässä ja tietty siltä ostan :) Suosittelen.

    Raparperista kannattaa katkaista kukkavarret pois, niin ne varret pysyvät sitten koko kesän syötävinä. Jos antaa kukkia ei varret enää ole oikein hyviä. Tosin mä annan usein kukkia, sillä kun keväällä urakoi ja tekee niitä raparperipiirakoita putkessa, niihin vähän kyllästyy. Olen nyt vaan ihmetellyt kun jo tähän aikaan on kukkavarsia tulossa - yleensä ei ihan vielä näin aikaisin.

    Mä voisin tulla joku päivä tunnistamaan niitä rikkaruohoja. Tai siis onko rikka vai ei :)

    VastaaPoista