torstai 15. toukokuuta 2014

Luovutusvoitto

Oltiin viime lauantaina liikenteessä isolla kirkolla - äitienpäiväkukkasia mummoille ostamassa. Siinä samalla totesin, että onpas komeat laventelit, että nämä kyllä taidan ottaa mukaan. Toki voin kertoa, että sen jälkeen, kun otin ne laventelikylvökset pois jääkaapista, niin siemenistä iti kolme hyvin hentoista versoa - mutta aika huonolla prosentilla siis, koska siemeniä taisi olla joku 25...
Muuten on pihalle tänä keväänä istutettu pensaspuolukka sekä yksi päärynäpuu. Myös muut hedelmäpuut näyttäisivät selvinneen talvesta hyvin.
Eilen leikkasin ekaa kertaa nuormikkoa! Ihan koko pihaa ei vielä tarvinnut parturoida, mutta puoli tuntia sain käytettyä työnnettävän ruohonleikkurin kanssa kuntoiluun. Hiki tuli. :)
Tällä viikolla muisti laittaa laskun myös kaivuriyrittäjä, joka oli viime vuonna tekemässä pohjatöitä ja kaivamassa salaojia yms. Pahoitteli hidasta laskutusta - ja laskussa oli toki normaali 2 viikon maksuaika... Tuli vähän yllättäin tässä kohtaa tämä lasku ja jouduin toteamaan, että tuollaista summaa en nyt todellakaan saa kasaan kahdessa viikossa. Mies sitten soitteli yrittäjälle, että josko tämän laskun voisi jakaa pariin osaan ja se onneksi onnistui. Ne rahat olisi toki olleet, jos olisi laittanut laskunsa viime vuoden puolella, mutta kun ei sitä laskua kuulunut, niin on sitten ostettu kaikkea muuta tarpeellista niillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti