sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kesäkukkia

Kävin hankkimassa muutaman ulkoruukun ja niihin kesäkukkia. Viime vuonna jätin koko kesäkukkahomman väliin, mutta nyt hankin. Pienempiin ruukkuihin lobeliaa ja verenpisarat, isompiin pelargonioita ja lumihiutale (?) tms.
Kasvihuone on pystyssä. Hurraa, hurraa! Vielä sinne ei ole mitään istutettu, mutta pari tomaatin tainta ja paprikan taimi on hankittu, samoin pari viiniköynöstä.
Ja pihakeinu. Tämä on trampoliinin vieressä, että siinä voi istua trampoliinipoliisina vuoroja jakamassa. On se kyllä ihme juttu, miten sinne tarvii päästä yhtä aikaa... Eskarilainen ei vahingossakaan halua pomppia silloin kun pienempi on päiväunilla vaan jotenkin se tarve tulee juuri samaan aikaan kuin pienemmällä. Kai se on ihan normaalia, mutta raivostuttavaa se silti on.
Mies muokkasi tuota kasvihuoneen edustaa. Tuo komein puska on lipstikka - tein siitä muuten tänään keittoa, ihan hyvää tuli. Tuokin näyttää nyt jo paremmalta, jospa huomenna ottaisin kuvan siitä, mitä siinä oikein nyt onkaan. Tuohon on istutettu mm. Ziinan tuomat parsat ja piparjuuri. Kiitokset niistä - joskin seuraavalla kerralla tulet kyllä niin, että olen kotona ja ennätän tarjota kahvit! Hoksasin vasta kun kotona kasvit näin, että ajelit meille päin silloin kun oltiin leikkipuistossa. Olen onnettoman huono tunnistamaan ihmisten autoja...
Auringonkukkien siemeniä kylvettiin eskarilaisen ja poikasen kanssa tänään. Kylvämistä odottavat vielä salaatit, retiisit ja pinaatti - niiden taimien lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti