maanantai 18. lokakuuta 2010

Syksyisellä pihamaalla

Pihalla jylläsi toissa viikolla kaivuri - ripeää toimintaa, koska ennätti hoitaa koko homman minun työpäivän aikana eli minä sain vaan ihmetellä aikaansaannoksi. Kaivuri kaiveli pohjan kasvihuoneelle - voi kyllä olla, ettei tuo kasvihuoneprojekti ennen kevättä enää nytkähdä suuntaan tai toiseen. Mutta kuoppa on siis olemassa.
Pihaanajoväylältä kuori maata pois n. 30 cm ja ajoi sepeliä tilalle. Nyt ei pitäisi olla savikkoa ainakaan hetkeen. Talon seinustalle piilotettiin patolevyä sepelin alle - eli hyvästi vuorenkilvet yms. mitä tuolla seinustalla nyt kasvoikaan. Myös tuolta talon kadun puoleiselta nurkalta hävisi syreenipuska samassa rytäkässä.
Viikonloppuna oli taas pappaosasto vauhdissa ja puuhailemassa uutta kuistia tuohon oven eteen. Eipä tuo nyt vielä ihan valmistunut, mutta pari kuvaa projektista. Eilisen aikana saivat laitettua valokatteen tuohon, mutta rappujen kaiteet ja aidat ja vaunuluiska jäivät vielä puuttumaan.
Pieni mies tarkastamassa rakennustavaran laatua.
Viimeiset kukkasipulitkin sain eilen piilotettua penkkiin - yhtään ei mennyt viime tippaan tämä projekti, mutta siellä ne nyt ovat. Kevään kukkaloistoa odotellessa siis.

2 kommenttia:

  1. Ei ollut varmaan ihan helpointa se sipulien laittaminen. Muistelin vaan omaa viime syksyä kun viime viikolla laitoin sipuleita, että nyt oli kyllä paljon helpompaa :)

    Hieno kuisti on teille tulossa!

    VastaaPoista
  2. Minna: joo, ei ollut helppoa ei. Varsinkaan tuo kokonaan itekseen istuttelu. Neidin kanssa meni ihan kivasti niin, että minä tein kolot ja neiti lykki sipulit niihin ja peitti mullalla, mutta itekseen oli aika työlästä. :)

    VastaaPoista