maanantai 22. maaliskuuta 2010

Keittiö

Tältä näyttää keittiössä. Panelia (yök) seinässä, laminaattia lattiassa. Jääkaapi vaikutti uudelta, myös astianpesukone ja hella löytyy. Ja minulle kelpaavat tässä kohtaa kyllä nuo kaapitkin, en koe tarvetta isommalle keittiörempalle. Joskin, että universal stonea ne kaipaavat kovasti.
Kaappikuvat on otettu eteisen ja keittiön ovelta. Keittiön ikkuna on pihan puolelle, kuistin viereen. Ja tuossa näkyy sitten oviaukko olohuoneeseen.
Keittiössä on myös puuhella. Muutenkin tajossa on tulisijoja useampia, alakerran kummassakin muussa huoneessa pönttöuunit ja yläkerrassa sellainen kamina toisessa huoneessa. Muutoin talo lämpiää sähköllä.
Kahdesta muusta alakerran huoneesta en näköjään ottanut kuvia ollenkaan. Keittiön viereinen huone on pienempi ja siinä on aika vähän yhtenäistä seinää, koska kahdella seinällä on ovi, kolmannella seinällä ikkuna ja lisäksi yhdessä kulmassa se uuni. Että vaatii ehkä vähän sovittelua ja pyörittelyä, miten siihen saa järkevästi huonekalut laitettua. Olohuone siitä varmaan tulee, koska paikka on jotenkin järkevämpi olohuoneelle kuin makuuhuoneelle. Eli alakerran toisesta huoneesta tulisi sitten master bedroom. Siinäkin on pönttöuuni, ikkunat kahdella seinällä ja ovet olohuoneeseen ja eteiseen. Huone on iso. Vaatii kaappeja, koska alakerrassa ei muuten ole sellaisia komeroita, mihin vaatteita saisi laitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti