perjantai 2. lokakuuta 2015

Lokakuu jo

Onpas tullut huonosti kirjoitettua yhtään mitään taloon tai pihaan liittyvästä. Vaikka kyllähän jotain on tapahtunutkin... Minun istuttamat chilin-siemenet itivät heikosti ja kuolivat aika pieninä. Mies sai jalapenoja kasvamaan ihan kasveiksi asti. Muutenkin jätin pienviljelyn miehelle tänä kesänä. Edes kesäkukkia en istuttanut.
Luumupuuhun tuli tänä vuonna ensimmäiset luumut (taisi olla kolme kappaletta). Samoin tyrnipensaisiin (niin ikään kolme kappaletta). Piharakennus on edennyt tuosta kuvasta jo jonkin verran - kesähuoneessa on katto, seinät (maalattu) ja viime viikonloppuna sinne tuli myös lattia (muovimatto). Sähköhommia olisi seuraavaksi vuorossa. Rehellisesti on todettava, että ihan hirveän paljon aikaa ei ole piharakennukselle uhrattu tänä(kään) kesänä. Ehkä se kuitenkin ensi kesänä on valmis?
Koululaisen huoneeseen ompelin uuden verhon. Vallilan Berliiniä. Koululainen tosin totesi, että eihän tämä ole hänen huone, kun tässä on äidin ompeluhommat, jotka vie puolet huoneesta. Totta kyllä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti