tiistai 23. maaliskuuta 2010

Yläkerta


Eteisestä päästään rappusia myöten yläkertaan (rapuista ei tullut kuvaan). Rappujen yläpäässä on tuollainen aula, josta on ovi ullakkotilaan. Tuo rappukäytävä/aula tila oli aika kylmä, vaatii patteria tai jotain. Ja sitten tuosta aulasta mennään yläkerran toiseen makuuhuoneeseen.
Tähän siitä siis tullaan. Tässä huoneessa on sellainen kaminatyyppinen juttu. Ajatuksena oli, että tästä tulisi joskus myöhemmin ison neidin huone. Alkuunsa tänne tulisi ehkä neidin työpöytä - kunhan sellainen saadaan hankittua - ja vierassänky tms. Tuo ruma kaappi saa myös lähteä ja pitää siihen joku kivempi hankkia.
 
Kummassakin yläkerran makkarissa on otettu käyttöön tuota ullakkotilaa osittain eli katto on vino toisesta reunasta.
Tämä on sitten perimmäinen makuuhuone, josta tulee lastenhuone. Jännittävästi askarreltu panelikatto... Tuota tulisijaa ei voi käyttää - sitä en tiedä, että miksi se tuohon on jätetty edes? Se on siis ihan vaan muovimaton päällä tuossa...

Tässä huoneessa on tuollainen pieni rakennettu vaatekomero.
Neiti jo ehti suunnitella, että mihin tulisi hänen sänky ja mihin pikkuveljen. :) Jospa pikkuvelikin kesällä jo muuttaisi lastenhuoneeseen nukkumaan sitten.

1 kommentti:

  1. Kovasti paljon onnea uudelle kodille! Ja tervetuloa meidän vasara kädessä koko loppuelämän kulkevien joukkoon :) Mutta ihan hyvällä. Remontointi on oikeasti tosi kivaa puuhaa. Ainakin me tykätään. Ja kyllähän näissä vanhoissa taloissa sitä remontoitavaa aina löytyy. Meilläkin on jo seuraava remontti kovasti suunnitteilla, toteutuksen ajankohta on vielä vaan avoin.

    VastaaPoista